Çarşamba, Aralık 28, 2016

İstanbul Kartalları kader maçına hazırlanıyor

İstanbul U17 A Ligi 21. Grup’ta Maltepe Belediyespor’la nefes kesen bir şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul Kartalları SK, hafta sonu Kavacıkspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını Ömerli Stadı’nda sürdürüyor.


Ligde son haftaya Maltepe Belediyespor ve İstanbul Kartalları 31’er puanla giriyor. Lakin ikili averajda Maltepe Belediyespor üstün olduğu için (4-1, 1-2) İstanbul Kartalları şampiyonluk için kazanıp, rakibinin de Çakmakspor karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. Ligin ilk yarısındaki maçta Kavacıkspor, İstanbul Kartalları’nı mağlup etmeyi başarmıştı.

Grupta Çakmakspor’un da şampiyonluk şansı bulunuyor. Eğer İstanbul Kartalları mağlup olursa, Çakmakspor Maltepe Belediyespor’u yenerse şampiyon Ümraniye temsilcisi olacak. Eğer ki İstanbul Kartalları berabere kalırsa Çakmakspor’a galibiyet yetmeyecek zira ikili averajda Çekmeköy ekibi üstün.

Bu karışık hesapların olduğu grupta İstanbul Kartalları ilk olarak maçı kazanmak istiyor. Çekmeköy temsilcisinin yöneticileri TFF’ye çağrıda bulunarak grupta tüm maçların aynı saatte başlamasını ve müsabakalara tecrübeli hakemlerin verilmesini istediler.

 

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...