Perşembe, Aralık 01, 2016

Küçükçekmece İdman Yurdu'nun zirve keyfi


İstanbul 1.Amatör Lig 4. Grup'ta 10. hafta maçında Küçükçekmece İdman Yurduspor sahasında konuk ettiği Rumeli Kavağıspor'u 2-0 yenerek liderliği ele geçirdi.

Küçükçekmece Metin Oktay Sahası'ndaki maçı Olcay Okuyucu, Mehmet Epik ve Kadir Kıloğlu hakem üçlüsü yönetti. Müsabakanın özellikle ilk yarısında üstün futbol oynayan ev sahibi takım Veysel ve Kadir'in attığı gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmasını bildi. Kağıthanespor deplasmanda Muradiye Gençlerbirliği ile berabere kalınca Kırmızı-Siyahlılar averajla liderlik koltuğuna oturdu.


Hazıroğlu: Önemli olan Devamlılık
Rumeli Kavağı maçı ile ilgili açıklama yapan Küçükçekmece İdman Yurduspor Genel Koordinadörü Sadettin Hazıroğlu, “Bu maçın zor geçeceğini düşünüyorduk nitekim beklediğimiz gibi bir maç oldu. Oyunun ilk yarısında baskılı futbol sergileyerek rakibimizi boğduk ve kendi sahasına hapsettik, amacımıza ulaşarak golleri bulduk" dedi. 

Hazıroğlu şöyle devam etti: "Şampiyonluk yarışı verdiğimiz Kağıthanespor deplasmanda Muradiye Gençlerbirliği berabere kalarak puan kaybetti ve aynı puanda averaj ile lider olduk. Bunun devamlılığını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim isteğimiz, sezon sonunu lider bitirebilmek."

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...