Perşembe, Aralık 29, 2016

İASKF'nin özel misafirleri vardı

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu her sene olduğu gibi bu yıl da engelli çocukları unutmadı. Beykoz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri, Orhan Saka Amatörler Evi’nde ağırlanarak yapılan etkinlikte doyasıya eğlendi.

29 Aralık Perşembe günü yapılan etkinliğe TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez’in yanı sıra Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri de katılarak bu mutlu günlerinde engelli çocukları yalnız bırakmadı. Yapılan etkinlikte engelli çocuklar hazırladıkları gösteri ve oyunları sergilerken doyasıya eğlendi.

TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, yaptığı konuşmada, bu tarz organizasyonlara ağırlık vereceklerini ve sadece futbola endeksli bir kurum olmayacaklarını, her türlü spor branşını ve her türlü sosyal aktiviteyi destekleyeceklerini sözlerine eklerken, “Bugün çok anlamlı bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Biz göreve geldiğimiz andan itibaren Orhan Saka Amatörler Evini her türlü etkinliklere açtık. Her türlü desteği vermeye hazırız”  şeklinde konuştu.

Beykoz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdiresi Şevil Yelseli Ali Düşmez Başkanlığındaki İASKF Yönetiminin her sene Orhan Saka Amatörler evinin kapılarını kendilerine açtığı için şükranlarını ilettiklerini söylerken, “Gerçekten de çok sıcak, samimi herkes de izler bırakan bir etkinlik gerçekleşmiş oldu. Gerek şahsım ve okulum adına gerekse de öğrencilerimiz adına Ali Düşmez Bey’e teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bizlerin gönüllerini bir kez daha fethettiler” diye konuştu.

 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.