Cumartesi, Aralık 31, 2016

Çapaspor'un yeni yıl hediyesi 'ŞAMPİYONLUK'

İstanbul 1.Amatör Küme 9.grup mücadelesinde grup lideri Çapaspor, Namık Sevik Stadı'nda konuk ettiği Ceylanspor'u 5-1'lik skorla mağlup etti ve bitime iki hafta kala şamypiyonluğu garantileyerek Süper Amatör Küme'ye yükseldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip 8.dakikada Semih Bilen'in yaklaşık 30 metreden kullandığı harika frikiği ile 1-0 öne geçti. 11.dakikada Feyyaz ile gelişen atakta Mustafa'nın pası ile buluşan golcü oyuncu Saruhan uzak direğe vuruşa farkı ikiye çıkarttı 2-0.

İlk yarının skorunu Hakan belirledi. Sol kanattan Mustafa'nın kaleye paralel vuruşunda kafa ile topu ağlara gönderen Hakan skoru 2-1'e getirdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan ev sahibi ekip Saruhan'ın asistinde Alican'ın golü ile farkı tekradan ikiye çıkarttı 3-1. 62.dakikada Şeref'in kafa golü ile skoru 4-1'e getiren ev sahibi ekip 68.dakikada günün etkili ismi Feyyaz ile farkı dörde çıkarttı 5-1.

Mücadelenin 78.dakikasında konuk ekipten Recep kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı. Kalan dakikalarda girdiği gol pozisyonlarında Ceylanspor kalecisi Yusuf'u geçemeyen ev sahibi ekip karşılaşmadan 5-1'lik skorla galip ayrıldı.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Onur Erzincan'a teşekkür ederiz.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN
 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.