Cumartesi, Kasım 19, 2016

GOP Şemsipaşa ve Beşyüzevler dostça


İstanbul U15/B ligi 9.grup ekiplerinden GOP.Şemsipaşa ve Beşyüzevler,Küçükköy Ramazan Süt Arena'da karşı karşıya geldiler.

Maçı Mehmet Can Enez,Burak Şandan ve Canberk Karayel hakem triosu yönetti.Saha Komiseri Basri Bakmaz idi.

Mücadeleye Beşyüzevlerspor'un santra vuruşuyla başlandı.19.dakikada yüklenen Beşyüzevler frikik kazandı fakat kaleci Ahmet topun kontrolünü sağladı,tehlikeyi önledi.Konuk ekip 23.dakikada bir kez daha frikik kazandı.İçeriye kesilen topta Muhammet Samet topa dokundu ama top auta çıktı.Ev sahibi GOP.Şemsipaşa 28.dakikada defansın hatasını iyi değerlendirdi fakat Alperen'in şutu auta çıktı ve önemli bir gol fırsatından yararlanılamadı.Gol için son dakikalarda yüklenen Beşyüzevler'de 33.dakikada Hüseyin,kaleci Ahmet'le karşı karşıya kaldı fakat Ahmet topa sahip olarak rakip takımın öne geçme fırsatını engelledi.Mücadelenin ilk devresinde gol sesi çıkmadı ve iki ekipte soyunma odasına beraberlikle gitti.

İkinci devreye GOP.Şemsipaşa'nın santra vuruşuyla başlandı.Mücadelede öne geçen taraf ev sahibi oldu.Bakihan'ın ayağından seken top Muhammet Samet'in önünde kaldı ve düzgün vuruşla skoru 0-1 yaptı.Beraberlik için yüklenen ev sahibi 60.dakikada frikik kazandı.Kafalardan seken top Cengiz'in önünde kaldı ve gelişine düzgün bir vuruş yapan Cengiz takımına beraberliği getirdi 1-1.Kalan bölümde başka gol olmadı ve iki ekipte sahadan 1 puanla ayrıldı.

HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...