Cuma, Ekim 14, 2016

Selimiyespor'un yıldızları Beylerbeyi'nde


Bölgesel Gelişim Ligi ekiplerinden Beylerbeyispor amatör transfer döneminin bitmesine bir gün kala Selimiyespor U16 Takımı'nın iki gözde oyuncusu, Kaan Güleç ile Berkay Sezer'i kadrosuna kattı.


Santrafor mevkiinde oynayan Kaan Güleç,17 Şubat 2001 doğumlu. Futbola 2013 yılında Beylerbeyispor'da başlayan Kaan,Beylerbeyi U13 ve U14 takımlarında oynadı. 2015 yılında Selimiyespor'a transfer olan Kaan Güleç,bu kulüpte oynadığı iki sezonda, U14 ve U15 takımlarının şampiyonluklarında attığı gollerle büyük katkıda bulundu. Sezon ortalaması 10 golün üstünde olan ve geçen sezon Altınordu Spor Kulübü'nün de takibinde olan Kaan Güleç bu sezon tekrar eski takımı Beylerbeyispor'a transfer oldu.


Berkay Sezer, 20 Mart 2001 Ankara doğumlu.Futbola 2014 yılında Ankara amatör ligi takımlarından Sincangücüspor'da başlayan Berkay Sezer,ailesinin İstanbul'a ikameti sebebiyle 2015 yılında Selimiyespor'a transfer oldu. Defans mevkiinde oynaydığı futbolla büyük beğeni kazanan  Berkay da geçen sezon Altınordu Spor Kulübü'nün uzun bir süre takip ettiği bir futbolcuydu.

Beylerbeyispor'a geri dönmekten mutlu olduğunu belirten Kaan ve ilk kez akademi lig heyecanı yaşayacak olan Berkay, Beylerbeyi U16 takımı için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını belirttiler.

HABER-FOTOĞRAF: ARİF DOĞAN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...