Cuma, Ekim 14, 2016

Kestanelikspor bombayı patlattı


Süper Amatör 3.Grup ekiplerinden Kestanelikspor transferin son gününde adeta bombayı patlattı.

Orta sahada ofansif özellikleri ile ön plana çıkan 1990 doğumlu Murat Davutoğlu transferin son gününde Bölgesel Amatör Lig Ekiplerinden Karaman Belediyespor'dan Kestanelikspor'a transfer oldu.

Futbol Eroğluspor ile başlayan Murat Davutoğlu, 7 sezon bu ekipte forma giydikten sonra Çatalcaspor'a transfer oldu. Buradaki performansının ardından Kayseri Şekerspor formasını amatör olarak terleten Murat Davutoğlu, aynı ekipte profesyonel futbolculuk hayatına adım attı. Daha sonra Vardarspor ile Amatöre dönüş yapan başarılı oyuncu ara transfer döneminde Çatalcaspor'a tekrar geri döndü. Daha sonra Çatalcaspor ile profesyonel futbolcu olarak mukavele imzaladı. Geçtiğimiz sezon tekrar Kayseri Sekerspor forması terleten usta ayak, 2016 - 2017 sezonuna Karaman Belediyespor ile başlamıştı.

Kestanelikspor Yönetimi tarafından yapılan açıklamada ise, "Karaman Belediyespor'da futbol yaşantısını sürdüren Murat kardeşimiz, artık Kestanelikspor'un başarısı için ter dökecek. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen Sayın Başkanımız Süleyman Kırdar, Yöneticilerimiz İbrahim Güvenir, Olcay Güvenci ve Karaman Belediye Spor Kulübü Başkanı ile Yönetim Kurulu'na teşekkür ederiz"denildi.

Murat Davutoğlu'nun kariyerinde Türkiye Kupası'nda 5, TFF 3.Ligde 19, Bölgesel Amatör Ligde de 31 maçı ve 6 golü bulunmakta.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...