Çarşamba, Ekim 05, 2016

Aydınlıspor: Kimseyi göndermedik

İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Aydınlıspor'da yönetim, Tuzlaspor U19 futbolcularını alıp daha önce anlaştığı futbolcularını gönderdiği yönündeki iddiayı yalanladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Aydınlıspor Kulübü, futbolcuların iddialarını reddederek şu ifadeleri kullandı:

Bu sezon 1. Amatör Lig'de mücadele eden temsilcimiz Tuzlaspor'la pilot takımlık anlaşması yapmıştır ancak bazı futbolcu arkadaşlar tarafından basına aksettirildiği gibi hiçbir oyuncunun mağdur olması diye bir şey söz konusu değildir. Aydınlıspor'la idmanlara devam eden tüm futbolcular bizimle ola devam etmektedir, kimseye 'Git' denilmemiştir.

'Bu iki günlük proje değil'
Altının çizilmesi gereken bir diğer husus, Tuzlaspor'la yaptığımız anlaşma iki haftalık bir geçmişi olan anlaşma değildir. Bu birliktelikle ilgili uzun süredir alt yapı çalışması vardı ve Aydınlıspor camiasıyla futbolcuları bundan haberdardı. Sezon öncesi idmanlara gelmeyen (Bazı antrenmanları 11'den az futbolcuyla yaptığımız oldu) futbolcuların şimdi mağdur olduklarını belirterek kamuoyunu yönlendirmeye çalışmalarını kötü niyetli buluyoruz.

İlçemizin 2. Lig'deki temsilcisi Tuzlaspor benzer bir anlaşmayı geçen sezon Tuzla Şifaspor'la yapmıştır. Şifaspor da bunun meyvelerini alarak Süper Amatör Lig'e çıkmıştır. Ayrıca Aydınlıspor U19 takımımız da geçen sezon Tuzlaspor'dan 6 futbolcu almış ve bu ekip şampiyon olmuştur. Tuzlaspor-Aydınlıspor işbirliği yeni bir şey değildir.

Benzer bir anlaşma ile başarılı olma yolunda önemli bir adım atan kulübümüzle ilgili bazı futbolcularımızca yapılan bu yorumlar manidardır. Aydınlıspor Kulübü olarak altını çizmek isteriz ki, 25 futbolcumuzdan hiçbiri mağdur edilmemiştir.

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...