Perşembe, Eylül 01, 2016

Yeşilova Esnafsporspor 2-1 kazandı

İstanbul Süper Amatör ligde Küçükçekmece ilçesini temsil edecek olan Küçükçekmecespor ile Yeşilova Esnafspor takımları hazırlık maçın da karşılaştı.
Küçükçekmece Metin Oktay Stadında oynan karşılaşmayı Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun, Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, Başkan Vekili Salih Yetik, Avcılar Belediyespor Teknik Direktörü Tekin Öcal, İstanbul Malatyaspor Kulüp Başkan Vekili Turgut Öztürk gibi önemli isimler müsabakayı izleyenlerdi.
Müsabakanın ilk yarsında her iki takımda girdiği gol pozisyonlarını gole çeviremeyince ilk yarı golsüz sona erdi.
İkinci yarı iki takımda oyuncu değişikliği yaparak ikinci yarıya farklı kadrolarla başlamış oldular.
50.Dakikada Yeşilova Esnafspor takımı serbest vuruş kazandı topun başına geçen genç oyuncu Sercan'ın şık vuruşu top ağlara gitti ve Yeşilova Esnafspor bu golle 1-0 öne geçti.
63.Dakikada Yeşilova Esnafspor Batuhan sol kanat dan topla buluştu buluştuğu topla birlikte ceza sahası içine girdi plasesi top ikinci kez Küçükçekmece ağlarına gitti ve Yeşilova Esnaf spor  farkı ikiye çıkartarak sokur 2-0 yaptı.
79.Dakikada Küçükçekmecepor takımında Osman ceza sahası dışından kaleyi karşıdan gördü sert vuruşu top Yeşilova Esnafspor ağlarına gitti ve fark bire indi skor 2-1 oldu.

Küçükçekmece ilçesinin iki güzide kulüplerinden Küçükçekmecespor ile Yeşilova Esnafspor takımları arasındaki hazırlık maçını Yeşilova Esnaf spor 2-1 kazanan taraf oldu.
HABER:Yılmaz AKTEPE
















Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...