Çarşamba, Eylül 07, 2016

Küçükpazar camiası yemekte buluştu


Geçtiğimiz sezon 2.Amatör ligden 1.Amatör Lige yükselen ve bu sezonda da Süper Amatör Lige çıkmak için iddialı bir kadro kuran Küçükpazarspor, Beylikdüzü ile oynanan ve  2 2 lik beraberlikle biten mücadelenin ardından tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Teknik Direktörlüğünü Ersin Yüksel'in yardımcı antrenörlük görevini ise Fatih Tezcan'ın üstlendiği Küçükpazarspor'da, Mesut Gülbaran ve Yönetim Kurulu, Gürpınar Kokoş restaurantta verdikleri yemekte oyuncular ile Yönetim Kurulu tek tek tanışma fırsatı yakaladı.

Sitemize açıklamada bulunan Teknik Direktör Ersin Yüksel, "Yaptığımız hazırlık maçları ile hem elimizdeki oyuncuların son durumunu görme, hem de eksik noktalarımızı tespit etme imkanını yakalıyoruz. Çok güzel bir çalışma ortamımız var. Oyuncularımız da birbirlerine yavaş yavaş alışıyorlar. Belki bir kaç transfer daha yapıp kadromuzu şekillendireceğiz. İyi futbol oynayan, izleyenlere keyif veren, rakibine saygısını yitirmeyen bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Çok hedeflediğimiz Süper Amatör Lige çıkma hedefimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...