Perşembe, Eylül 08, 2016

İASKF sağlıkçılarla toplantı yaptı

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, amatör sahalara sağlıkçı atanmasıyla ilgili kararın yürürlüğe girmesinden sonra gerçekleştirdiği seminerlere katılan sağlıkçılarla yeni sezon öncesi toplantı yaptı. 

İASKF'nin internet sitesinde yer alan bilgilerde, "7 Eylül Çarşamba günü seminere katılan ve sertifikalarını alan sağlık görevlilerimizle beraber Federasyonumuzda bir toplantı düzenlendi. Yapılan toplantı sonucunda sağlıkçılarımız yeni başlayacak müsabakalar ve görev yapacakları maçlar hakkında bilgi aldılar. Hafta sonu oynanacak olan müsabakalara ilişkin sağlıkçı atanması da tamamlanarak, sağlıkçılarımıza sertifikaları da verildi. Tüm kulüplerimize ve amatör spor camiamıza hayırlı olmasını dileriz" ifadeleri kullanıldı. 

Açıklamada ayrıca, "Genel Başkanımız Ali Düşmez'in üstün gayretleri ile yapılan protokol gereği bu sezondan itibaren amatör sahalarımıza sağlıkçı atamaları yapılmasına ilişkin eğitim seminerleri Federasyonumuz aracılığı ile duyurulmuş ve seminerler Orhan Saka Amatörler Evinde yapılmıştı. Bu çalışmalarda emeği geçen Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'a, Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a ve Sağlık Bakanımız Prof.Doktor Recep Akdağ'a teşekkürü bir borç biliriz" denildi. 

YerelFutbol.com


Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...