Pazartesi, Ağustos 15, 2016

Yeşilova Esnafspor’da çifte imza


İstanbul Süper Amatör Lig temsilcilerinden Yeşilova Esnafspor Batuhan Çakmak ve Oğuz Kara ile gece geç saatlerde yapılan görüşme sonrası 21 yaşında olan iki oyuncu ile çifte imza atarak anlaşmaya vardılar.

İç transferde takımın önemli isimleriyle yeniden masaya oturan yönetim orta saha oyuncusu Oğuz Kara ve Batuhan Çakmak  ile yeniden anlaşma imzaladı. Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, yeni sezon için ortaya hedef koyacaklarını ifade etti. Futbol Şubesi sorumlusu Fettah Plakay'ın sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, "Yeni sezon öncesi yaptığımız toplantının ardından kadromuzu belirlemek için kolları sıvadık.
Futbol Şubesi sorumlusunun raporları doğrultusunda ilk olarak iç transfer çalışmalarımıza başladık. Görüştüğümüz oyunculardan orta saha oyuncusu Oğuz Kara  ve sol açıkta oynayan Batuhan Çakmak  ile yeniden anlaştık” dedi.

Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkan Vekili Salih Yetik, yaptığı açıklamada “Bu sezon hedefimiz Güzel futbol oynamak. Tabi hedef koymak en kolayıdır. Önemli olan bu hedefi gerçekleştirmek için doğru adımlar atabilmek. Transferde iyi oyuncuları almak istiyoruz ama bu oyuncuların da bir maliyeti var. Burada amacımız doğru transferleri en düşük maliyetle yapmak" diye konuştu.

 HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...