Çarşamba, Ağustos 24, 2016

Yeşilova Esnafspor 10 Numarasını Buldu.

2016-2017 Futbol sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden 8.Grupta mücadele verecek olan Yeşilova Esnafspor transferde bombaları patlatmaya devam ediyor. Gecen sezon Yeşil-Beyazlı formayı giyen ve 13 gole imza atan Tugay Tunç yeniden Yeşilova Esnafspor takımı ile anlaştı.
                                               '''':'
Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkan Vekili Salih Yetik, transfer çalışmaların ara vermeden devam ediyor. İç ve dış transferde çalışmalar aralıksız devam ederken, transfer bombaları da bir bir patlamaya başladı.
                                                        
Türkiye Spor Toto 3.Lig Tokat Erbaaspor Takımın kampına katılan Tugay Tunç, İstanbul'a dönerek tecrübeli oyuncu Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkan Vekili Salih Yetik ile görüşme sonrası yeniden Yeşilova Esnafspor ile anlaşmaya vardı.
                                           
Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkan Vekili Salih Yetik, Tugay geçen yıl ve bir önceki yıl kulübümüzde başarı ile forma giydi. Türkiye Spor Toto 3.Lig Tokat Erbaaspor Takımı kampına davet edildi. 15 gün kampta kalan kardeşimiz yeniden İstanbul dönerek Yeşilova Esnafspor kulübümüz ile anlaşmaya varmış bulunmakta genç kardeşimiz geçen sezon oynadığı bu yılda sürdürerek gücümüze güç katacaktır dedi.
                                                 

1993 Doğumlu olan oyuncu,2007-2011 arası Cennet Barbarosspor,2011-2012 İncirlispor,2014-2015 Yeşilova Esnafspor ve 2016 Halkalıspor takımlarında forma giydi.

                                                

HABER:Yılmaz AKTEPE











Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...