Cumartesi, Ağustos 13, 2016

Hoca istedi Başkan onayladı



Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yalovaspor'da gidişatın şekli, deyim yerindeyse işler tıkırında şeklinde ilerliyor.

23 Ağustosta gerçekleşecek kamp yeri için ihtimaller değerlendirilirken, Teknik Patron Ahmet Yurtsever'in arzusu Başkan Hakan Suiçmez'in onayı ile kamp yeri belli oldu.

Düzce'ye bağlı Yığılca ilçesi Gürcü çiftliği Evcek Köy Evleri tesisleri kamp yer olarak belirlenirken, Kamp esnasında da 3 hazırlık maçının da programı yapıldı. Kamp kafilesi ise 23 oyuncu, 4 teknik adam ve 2 yöneticiden oluşacak.

Kamp yapılacak Evcek tesislerinin sahibi ise yine spor camiasının tanıdığı bir isim Bayram Ali Kubilay. 2001 - 2002 sezonunda Ahmet Yurtsever'in Düzcespor'da antrenör olduğu dönemde Kulüp Başkanı olan Bayram Ali Kubilay yaptığı açıklamada, "Ahmet hocamız yabancımız değil. Haliyle Yalovaspor'da yabancımız olmuyor. Dostumuzun dostu dostumuzdur hissiyatı güdüyoruz. Kamp boyunca en sağlıklı ortamı yakalamak ve çalışmaların maksimum verimde geçmesi için tesis olarak elimizden geleni yapıp, Ahmet hocamızı ve Yalovaspor'u en iyi şekilde ağırlayacağız. 3.Lig yolunda Yalovaspor'a başarılar dilerim" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

Bellis Cup'ta şampiyon ZBC Büyükçekmece

Antalya’da MasterEurolig tarafından düzenlenen Bellis Cup Veteranlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Büyükçekmece temsilcisi ZBC Büyükçek...