Cumartesi, Ağustos 13, 2016

Tophane'ye 'Çatan' yandı


Tophane Tayfunspor teknik direktörlük görevine Tamer Koç'u getirdikten sonra transfer çalışmalarına da hız verip gol yollarında Alican Beyhan ile anlaştıktan sonra, defans mevkine de bir transfer yaptı.

Geçtiğimiz sezon İstanbul Konyaspor ile Süper Amatör Lige çıkma başarısı gösteren ve daha sonra 2.Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Barışspor ile sezonu kapatan Gani Çatan, artık Tophane Tayfunspor'lu oldu

Gani Çatan futbola Haznedar İdman Ocağı ile merhaba derken daha sonra Güngörenspor'a transfer oldu. Burada geçen 6 sezonun ardından ise okul hayatını sürdürmek için Edirne'ye giden başarılı defans oyuncusu, bir yandan okulunu okurken diğer yandan da futbolculuk yaşamını sürdürdü ve sırasıyla Edirne Bölgesi takımlarından Tayakadın Köyü, Saraçhanespor ve Osmanlıspor formalarını terletti. Okulunun bitmesi ile birlikte İstanbul'a dönen Gani Çatan, 2015 - 2016 sezonunda İstanbul Konya ve İstanbul Barışspor formalarını giyerek sezonu noktaladı.

Stoper ve ön libero mevkilerinde görev alabilen Gani Çatan hırslı yapısı ve soğuk kanlılığı ile dikkat çekerken, özellikle İstanbul Konya takımında sergilediği performans ile takımının Süper Amatör kümeye terfi etmesinde rol alan en önemli oyunculardan birisi olarak ta göze çarpmıştı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...