Cuma, Ağustos 05, 2016

Selimpaşaspor ligden çekildi!


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Selimpaşaspor, yeni sezonda şok bir karar alarak ligden çekildiğini açıkladı.

Geçen sezon ligi 43 puanla üçüncü sırada bitiren Silivri ekibinin internet sitesinden yapılan açıklamada, ligden çekilme kararında maddi imkansızlıkların etkili olduğu vurgusu yapıldı.

Maddi kaynak bulunamadığı takdirde alt yapı kategorileri ve diğer branşlarda da liglerden çekileceği belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı: 

"Selimpaşa Spor Kulübümüz, 2016-2017 futbol sezonu Süper Amatör Ligi'ne katılmama kararı almıştır. Futbol takımımızın maddi sıkıntıları aşamamasından dolayı alınan karar neticesinde; daha önceki yıllarda takımımıza destek olan Sayın Mehmet Karasu'nun maddi ve sponsorluk desteğini çekmesiyle birlikte, kulübümüz bütçesinin herhangi bir geliri olmadığından dolayı üzülerek bu kararı almak zorunda kalmıştır. Mahallemizin ve Silivrimiz'in önde gelenlerinin de kulübümüze desteklerini göremediğimizden dolayı, bu takımın amaç ve hizmetlerini gerçekleştiremeyeceği aşikar bir durumdur. İstanbul ilinin 39 ilçesinden sadece Silivri'nin Süper Amatör Lig'de temsil edilemeyeceğini üzüntüsünü yaşamaktayız. En yakınımızda Çatalca ilçesi beş (5) takımla SAL'da temsil edilirken, Silivrimiz'in bir (1) takımla bile temsil edilmemesi, ilçemiz için büyük kayıp olacaktır."

Diğer branşlar da kapanma aşamasında

"Bu nedenle; Selimpaşa Spor Kulübümüze sahip çıkacak kişi ve kurumları, bu olağanüstü durumda takıma sahip çıkmaya davet etmekteyiz. Aksi halde; kulübümüz bünyesinde bulunan Süper Amatör A. Takımı, alt yapı takımlarını ( U13, U16, U17) ve de Deniz Kanosu ile Badminton branşlarının faaliyetine son verilecektir."

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...