Çarşamba, Ağustos 10, 2016

Ozan Çakır da imzayı attı


Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beşyüzevler formasını terleten Ozan Çakır, yeni takımı Zeytinburnu 1957 SK ile anlaşma sağladı.

Futbola Gaziosmanpaşaspor ile başlayan ve geçen 7 sezonun ardından sergilediği performans ile profesyonel olan Ozan Çakır daha sonra dönemin kuvvetli ekibi Karadenizspor ile anlaşma sağladı. 2008 yılında Pazariçi Köprülü ile anlaşma sağlayan başarılı sağ bek, geçtiğimiz son 6 sezonda da bu ekipte görev yapıp adeta istikrar abidesi olarak takımın önemli oyuncularından birisi haline geldi.

Zeytinburnu SK 1957 Kulüp Başkanı Kenan Aydın Ozan Çakır transferi ile ilgili sitemize yaptığı açıklamada, "Ozan Beşyüzevlerspor için oldukça önemli bir oyuncuydu. Bölgesel Amatör Lige çıkma inancımızda had safhada olduğu için bu ligi bilen kaliteli oyuncuları takibe almıştık. Ozan'da izlediğimiz bu oyuncular arasındaydı. Teknik ekibimizin raporları doğrultusunda transferlerimize gene devam edeceğiz. Geçen sezon yakaladığımız terfi başarısını bu sezonda da yakalamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Camiamız bizi desteklesin, bize güvensin. Hep beraber birlik olarak başarıya ulaşacağız dedi.

HABER:ALİCAN BEYHAN

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...