Perşembe, Ağustos 11, 2016

Ödemişspor'da krizin adı: Yönetim

Geçen sezon İzmir Süper Amatör Lig şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele etmeye hak kazanan Karşıyaka Gençlerbirliğispor ile birleşerek BAL'da mücadele eden Ödemişspor'da yeni sezon öncesinde oluşan belirsizlikte son olarak yönetim krizi patlak verdi.

Mevcut başkan Halil Güler'in aday değil
Geçtiğimiz günlerde yapılması planlanan ve mevcut başkan Halil Güler'in aday olmadığı olağan kongre, yeterli çoğunluk sağlanamayınca ertelenirken, Kırmızı Lacivertli camiada kongre sürecinin ne zaman tamamlanacağı ve yeni yönetimin ne zaman seçilip, görev alacağı belirsizliğini koruyor.

Taraftarlar süreci merak ve üzüntü ile izliyor
BAL'a katılım payı olan 20 bin TL'yi belirtilen son gün TFF'nin hesabına yatırmasına rağmen geçen sezonun bittiği günden bu yana geçen yaklaşık 3 aylık süre içerisinde iç ve dış transferde hiç bir adım atılmadı. Teknik heyeti dağılan, bir çok oyuncusunun da gelen transfer tekliflerini değerlendirerek takımdan ayrıldığı İzmir ekibinin taraftarları, süreci endişeyle takip ediyor. 

Belediyeden destek bekleniyor

Yeni sezonda görev almayacağını açıklayan mevcut başkan Halil Güler'in aday olmadığı olağan kongre sürecini tamamlayamayan Ödemişspor'da sıkıntılı süreci merak ve üzüntü ile izleyen Ödemişsporlu taraftarlar, "Lige katılımını açıklayan takımlar, transferlerini tamamlayarak yeni sezon çalışmalarına başladığı gibi, bazı takımlar 2. kamp dönemlerini gerçekleştiriyor. Biz Ödemişspor olarak henüz ne yönetim, ne transfer anlamında bir adım atabilmiş değiliz. Geçen yıl kaçırdığımız 3. Lig trenini bu yıl yakalar mıyız derken, görüntü tekrar Süper Amatör Lig'e dönecekmişiz gibi. Artık takıma sahip çıkılsın ve bir an önce takım kurularak hazırlıklara başlansın" açıklamasında bulunarak Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem'in takıma el atmasını istiyorlar.

HABER: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...