Cuma, Ağustos 19, 2016

Küçükçekmecespor ilk yarı ümit verdi

İstanbul Süper Amatör Lig Takımlarından Küçükçekmecespor,kendi sahasında Vardarspor ile yaptığı ilk hazırlık karşılaşmasında 2-1 mağlup ayrıldı. Özellikle maçın ilk yarısında ümit veren bir futbol ortaya koyan Küçükçekmecespor lig başlayana kadar 5,6 hazırlık maçları yaparak lige hazır girmeyi amaçlıyor.
Küçükçekmece Metin Oktay Stadında oynan hazırlık maçını Küçükçkmecespor Kulüp Başkanı Ahmet kurşun ve Vardarspor yöneticileri türbinde  yerlerini alarak takımlarını yakından takip etti.
10-11 Eylül tarihinde başlayacak olan Süper Amatör Lig Maçları öncesinde hazırlık maçlarını da sürdürüyor. Önceki gün kendi evinde Süper amatör lig Takımlarından Vardarspor’u konuk eden Küçükçekmecespor ilk yarı daha derli toplu ve güzel futbol oynamasına rağmen maçı 2-1 kaybetti.

Teknik Direktör Aytaç İçten,35 kişilik futbolcu kadromuzla yaklaşık iki haftadır Metin Oktay sahasında yeni sezon çalışmamızı sürdürüyoruz.Yeni ve eski futbolculardan oluşan bu geniş kadroyu şekillendirmek amacı il hazırlık maçlarına başladık ve bugün ilk hazırlık maçını Dost kardeş kulübümüz olan Vardarspor ile gerçekleştirdik.
Tüm oyunculara şans tanıyarak performanslarını görme imkanı sağladım yapacağımız 5,6 hazırlık maçı sonrası takımızın iskeletini şekillendirmiş olacağımız bugünkü oynadığımız Vardarspor karşında özellikle İlk  yarıdaki futbolun kendisini memnun ettiğini belirterek, lige kadar daha hazır olacağız. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Daha sıkı çalışıp lige hazır hale geleceğiz dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE









Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...