Pazar, Ağustos 14, 2016

Kozlu Belediyespor sahaya indi

Bölgesel Amatör Lig 11. grupta mücadele edecek olan Kozlu Belediyespor yeni sezon hazırlıkları için yeni transferleri ve yönetimiyle birlikte sahaya indi. Yeşil-Beyazlı ekip, Kulüp Başkanı Ertan Şahinin desteğini arkasına alarak güçlü bir ekip oluşturdu.

Yeni sezonda ilk olarak antrenör değişikliği yapan Kozlu Belediyespor, Birol Akkaya’nın yerine Yüksel Açıkgözü getirerek yeni bir sinerji oluşturdu. Yeşil Beyazlı ekip teknik adam Yüksel Açıkgöz’ün gelmesiyle birlikte bütün takımı değiştirerek iç transferde Zonguldak bölgesinden 14 oyuncu transfer eti. Yeni bir oluşumun içine giren Kozlu Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları için sahaya indi.

Cumartesi günü kulüp tesislerinde toplanan Kozlu Belediyespor akşam saatlerinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yeşil Beyazlı ekip tecrübeli teknik adamı Yüksel Açıkgöz önderliğinde akşam saatlerinde Kozlu Şehir Stadyumunda ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

'İddialı bir takım oluşturduk'
Kozlu Belediyespor’un tecrübeli teknik adamı Yüksel Açıkgöz, iyi bir takım oluşturduklarını belirterek şunları söyledi: 

"Öncelikli hedefimiz iyi bir takım yapmaktı. Özellikle Zonguldak bölgesinden Bölgesel Amatör Lig'de oynayan oyunculardan buranın ruhunu taşıyan o özellikleri oyuncuları getirdik. Yani şehrini seven bir takım oluşturmak istedik. Dışarıdan da benim tanıdığım oyuncuları aldık. Ben iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Yeni sezon çalışmalarımızı da tamamlayarak güzel bir takım oluşturacağız. Grubumuzla ilgili bilgileriniz var. Grubumuz elit takımların olduğu güzel bir grup. Böyle olması daha iyi. Herkes izlemiş ve takip etmiş olacak. Kozlu Belediyespor takımı olarak iddialı bir takımız. Çalışmalarımıza bugün itibariyle başladı. Bir kamp düşünüyoruz bunu da yönetimimize bildirdik. Kampla beraber iyi bir çalışma ile sezona Ereğli maçı ile başlayacağız."

(www.halkinsesi.com.tr)

Hiç yorum yok:

Redpaint Yeşilkent'e 'Gündoğdu'

İstanbul 2. Amatör Lig 1. Grup'ta Redpaint Yeşilkentspor, yeni teknik direktörü Umut Gündoğdu yönetiminde çıktığı ilk maçta sahasında Pr...