Pazar, Ağustos 21, 2016

İstanbulspor'dan aynı tarife


2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan İstanbulspor AŞ sezon öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-Siyahlılar Ömer Sarıalioğlu tesislerinde oynadığı hazırlık karşılaşmasında BAL ligi temsilcilerinden Çorlu 1947 takımı ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını yine 1-0 kazanmayı başardı.

Sezona Ömer Sarıalioğlu tesislerinde yaptığı çalışmalarla hazırlanan ve sezon öncesi kamp yapmayan İstanbul Boğaları bol bol hazırlık karşılaşması oynayarak, kamp programının açığını kapatmaya çalışıyor.  Son olarak Çarmba günü BAL ligi ekiplerinden Çorlu 1947’yi ağırlayan İstanbulspor AŞ , Beylerbeyi hazırlık karşılaşmasında olduğu gibi ilk yarıda bulduğu golle karşılaşmayı tamamladı.

Gol bölgesinde sıkıntı yaşadı
 İstanbulspor AŞ’nin Ömer Sarıalioğlu tesislerinde oynanan hazırlık karşılaşmasında özellikle ikinci yarıda bir çok gol pozisyonuna giren İstanbulspor AŞ bu pozisyonları değerlendirmekte zorlandı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar topa sahip olma düzeyinde rakibi  Çorlu 1947 karşısında üstün olan İstanbulspor AŞ güven verdi.

HABER FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.