Salı, Ağustos 02, 2016

İstanbul Mesudiyespor stadyum yapmak için arsa tahsisi istiyor


İstanbul Süper Amatör Ligde Beykoz ilçesini temsil eden İstanbul Mesudiyespor en büyük sıkıntıları olan tesis ve stadyum yapımı için Beykoz Belediyesinden arsa tahsis edilmesini istiyor.

Kulüp yetkilileri yaptıkları açıklamada "Beykoz Belediye Başkanımız Sayın Yücel Çelikbilek'ten bize stadyum ve tesis yapımı için bir arsa tahsis etmesini istiyoruz.Arsa tahsis edilmesi durumunda tesisi ve stadyumu biz kendi olanaklarımızla yapacağız.
Stadyum ve tesis yapımı için arsa  bulma çalışmalarımız sürüyor.Beykoz Belediyesinin bu konuda bize yardımcı olacağına inanıyoruz. 

İstanbul Amatör Liginde tüm Mesudiyelileri, ilçe olarak ise Beykoz ilçesini temsil ettiklerini belirten İstanbul Mesudiyespor  Genel Kaptan'ı Ferhat Erkan Beykoz ilçemizde en yoğun olarak yaşayan nüfus Mesudiyeliler.Yaklaşık 50-60 bin Mesudiyeli hemşerimiz Beykoz'da ikamet etmekte.Beykoz'umuzun önemli bir nüfusunu teşkil ediyoruz.Yani kulüp olarak ilçemizde 50-60 bin insanımızı temsil ediyoruz.Beykoz Belediye Başkanımızın bize yardımcı olmasını istiyoruz.

Stad arsası haricinde başka bir beklentimiz yok.İki yıl arka arkaya şampiyon olduk.Önemli yatırımlar yaparak bu noktaya geldik.Çok daha iyi yerlere gelebiliriz.Amacımız Beykoz'umuzun ve Mesudiye'mizin adını duyurmak.
Hedefimiz önümüzdeki yıl Beykoz'umuzu Bölgesel Amatör Ligde temsil ederek ilçemizin sesini tüm Marmara bölgesine duyurmak.Daha sonraki hedefimiz 3.lige çıkarak Beykoz'umuzun ismini tüm Türkiye'ye ezberletmek.Bunlar tesisle ve stadyumla yapılabilecek işler.Elde edilecek başarılar.Tesis olmadan kolay kolay yapılamayacak işler.
Bunun için tesis ve stada ihtiyacımız var.Beykoz Belediye Başkanımızdan 50-60 bin Mesudiyeli insanımız adına bunu talep ediyoruz.Biz sportif olarak güzel bir atılım yaptık.Tesis ve stadyum arsası noktasında Beykoz Belediyemizden de bir atılım yapmasını bekliyoruz.
İstanbul Mesudiyespor Kulübü olarak Beykoz'umuzun reklamını bugüne çok güzel yaptık.Mesudiyespor'un Beykoz takımı olduğunu herkese öğrettik.Bundan sonra bize stadyum ve tesis yapımı için arsa tahsisi yapılırsa yapacağımız stadyumla Beykoz'umuz için çok daha fazlasını yapmak istiyoruz.
İstanbul Mesudiyespor Genel Kaptan'ı Ferhat Erkan  Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek  Bey'den bizlere yardımcı olmasını rica ediyoruz.Yardımcı olacağına da yürekten inanıyoruz" diyerek sözlerine son verdi.

HABER:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 27 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...