Cuma, Ağustos 19, 2016

Hopaspor'dan güçlü rakibine geçit yok

İkinci etap kamp çalışmalarını Erzurum'da sürdüren Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Artvin Hopaspor, 2. Lig ekiplerinden Ofspor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasını 1-0 kazanarak yeni sezon öncesi iddiasını ortaya koydu.

Karşılaşmaya Onur, Semih, Fatih, Ersen, Tolga, Umut, Yılmaz, Ufuk, Hasan, Mertcan onbiriyle çıkan Mor Beyazlılar, yeni transferlerinden Hasan Karaçengel'in 48. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. 

'Verimli bir kamp geçirdik'

Karşılaşma sonunda değerlendirmelerde bulunan Hopaspor Basın Sözcüsü Tahsin Şeheri, "12 günlük Erzurum kampımız bu hazırlık maçıyla bitti. Ofspor gibi güçlü bir ekibi üstün futbolla yenerek kampı sonlandırmak hepimizi keyiflendirdi. Yarın buradan ayrılıp 3 günlük izinin ardından Salı günü Hopa'da başlayacağımız antrenmanlarla 29 Ağustos'taki kupa maçına hazırlanacağız. Çok verimli ve beklentilerimiz dahilinde bir kamp dönemi geçirdik. Özellikle takımdaki arkadaşlık üst seviyede, kolej takımı görüntüsü veriyor ve bizi en çok da bu mutlu etti. Umuyorum ki bu kampın meyvelerini Türkiye Kupası elemelerindeki ilk maçımız olan Serhat Ardahanspor karşısında toplayacağız. Kupada ilerlemeyi çok önemsiyoruz ve turu geçeceğimize inanıyorum. Teknik ekibin raporu doğrultusunda bir kaleci ve bir hücum oyuncusu alacağız. Özellikle kaleci konusunu Salı gününe kadar çözüme kavuşturup, Hopa'da başlayacak antrenmanlara yetiştirmek istiyoruz" dedi.

YerelFutbol.com


Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.