Pazartesi, Ağustos 08, 2016

Gaziosmanpaşa'ya tecrübeli oyuncu


Geçtiğimiz sezonu Bayrampaşa Tunaspor formasını terleterek sonlandıran, Semih Göçmen daha önce Gaziosmanpaşaspor ile anlaşmış ancak çıkan pürüzlerden sonra iki tarafın yolları ayrılmıştı

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör lig takımlarından Bayrampaşa Tunaspor forması giyen deneyimli orta saha oyuncusu, artık Gaziosmanpaşasporun başarısı için ter dökecek. 24 Bölgesel amatör Lig müsabakasına çıkan deneyimli oyuncu, özellikle Play Out maçında başarılı bir performans sergileyerek takımının lige tutunmasına katkı sağlamıştı. Gaziosmanpaşaspor yönetimi ile Semih Göçmen bir kez daha bir araya gelip, aradaki sorunları halledince Semih Göçmen Gaziosmanpaşaspor ekibine dahil olmuş oldu.

Sitemize açıklamalarda bulunan deneyimli oyuncu, "Kulüp ile aramızda bir takım pürüzler meydana gelmişti. İki tarafında transferin olmasında ki arzusu ile tekrar bir araya geldik ve transferi noktaladık. Yeni takımımda ligi zirvede bitirmek için var gücümle çalışacağım. Transfer hem kendime hemde büyük Gaziosmanpaşaspor camiasına hayırlı olsun" dedi.

Yenibosnaspor ile amatöre dönüş yapan oyuncunun kariyerinde, 80 3.Lig maçında 10 golü, 5 2.Lig maçı, 3 PTT 1.Lig maçı, 6 Türkiye Kupası ve Bölgesel Amatör Ligde 37 maçı ve 3 golü bulunmakta.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...