Cuma, Ağustos 19, 2016

Gaziosmanpaşa'da planlar 3. Lig için


Yeni sezonda BAL Liginde mücadele edecek olan Gaziosnpaşaspor'da yeniden geri dönüş planları yapılıyor.Ömer Güler,başkanlığında kolları sıvayan yönetim güçlü transferlerle takımı güçlendirirken bir yandan da kulübe gelir getirici çalışmalarını son sürat sürdürüyor.öncelikle bu konuda Gaziosmanpaşa belediyesinin desteğini arkasına alan yeşil kırmızılı yönetim sahadaki reklam panosu ve kombine bilet uygulamalarını hayata geçirebilmek için büyük uğraş veriyor.Gaziosmanpaşalı yöneticiler forma reklamı için ise bu sezon bilgisayar yazılım firması olan SOR AŞ ile bir sezonluk anlaşma sağladı. 

TEKNİK EKİP YENİDEN YAPILANDI
Sinan Balılar'ı Sportif Direktör olarak takımın başına getiren yönetim sezon başında Erdoğan Özalp'ın istifasıyl boşalan teknik direktörlük görevine ise başarılı hoca Adnan Keskini, yardımcılıklarına Ramazan Tuncer ve kaleci hocası olarak'ta Tahsin Güvel'i getirdi. Bu arada geçmiş dönemlerde Gaziomanpaşaspor'da görev yapan tecrübeli Masör Hasan Bal'da yuvaya döndü. Kulüpte muhasebede ise Mertcan Geyik görev yapacak.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR 
Yeşil Kırmızı ekip şimdiye kadar Serkan Cinaz Arnavutköy Bld,Sarper Ağça,Oğuz Alkan ve Emin Akyıldız Vefa,Samet Razv Anamur Bld,Semih Göçmen B Tuna,Burak Karkakçı Küçükköyspor,Gökhan Güneş Hendek,Ahmet Mercan Güngören Bld, Emirhan Küre Tekirdağspor, Cengizhan Acar Beşyüzevlerspor,Tayfun Çelebi ve Anıl vatansever Z.Ekinli.anlaşma sağladı. geçen sezondan takımda kalan Furkan Ersekmen,Burak Kıraç,Burak Akhisar ve Kaleci Müslüm Nas ile yeniden anlaşıldı. Alt yapıdan ise 6 futbolcu a takıma alındı.Gaziosmanpaşaspor yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Adnan Keskin yönetiminde kendi tesislerinde bu ayın sonuna kadar sürdürecek daha sonra 1-10 Eylül arasında 10 günlük kamp için Nevşehire gidecek. 

ADNAN KESKİN: CAMİAYA LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ 
Gaziosmanpaşasporun zor bir dönemden geçtiğini belirterek Eyüpsporda futbol oynamış biri olarak çocukluğundan beri hayalindeki bir takıma gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.İlk olarak kulübe maliyeti az olan kaliteli futbolcular kazandırmak olduğunu dile getiren keskin, bu konuda Başkan Ömer Güler ve yönetimin desteğini arkalarına aldıklarını söyledi.Gaziosmanpaşasporun yeni bir yapılanmaya gittiğini belirten Keskin, büyük bir camiaya geldiklerini belirterek herkesi kulübe destek olmaya çağırdı. 


SİNAN BALILAR: YÖNETİM HER İSTEĞİMİZİ YAPIYOR
Yeni sezonda takımın başında sportif Direktör olarak görev yapacak olan Sinan Balılar ise İlçedeki Belediye, kamu ve Özel Sektör ve camianın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek "onların desteğiyle yeniden profesyonel lige dönmek istiyoruz"dedi. 

HABER-FOTOĞRAF EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...