Cumartesi, Ağustos 13, 2016

Büyükçekmece Belediye'de orta sahaya taze kan


Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Büyükçekmece Belediyespor, Süper Amatör Kümeye geriledikten sonra tekrar Bölgesel Amatör Lige çıkmak için kadrosunu güçlendiriyor.

Geçtiğimiz sezona Altınova ile başlayan ve ardından Küçükçekmecespora transfer olan 3.transfer hakkını da Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Dikilitaş'a transfer olarak kullanan Berat Ünverdi Büyükçekmece Belediye ile  sözleşme imzaladı.

Futbola Tozkoparan Birlik ile başlayan ve ardından Altınovaspora geçiş yapan başarılı orta saha oyuncusu, U16-17-18-19 takımları ile şampiyonluklar yaşadı. Geçtiğimiz sezon ise Altınovaspor ile 1.Amatörden Süper Amatöre takımını taşıyan isimler arasında olan genç yetenek, buradaki performansı ile aynı grupta lider olan Küçükçekmecesporun dikkatini çekti ve sezon başında bu ekibe transfer oldu. Daha sonra ise Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Dikilitaşspor'a transfer oldu ve sezonu bu ekipte tamamladı.

Devre arası transfer döneminde Dikilitaş formasını giymeye başlayan Berat Ünverdi, 11 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ortasahada kağtan Orhan'la birlikte iyi bir ikili oldular. Orhan daha çok alan kontrolü yaparken Berat enerjisiyle baskı yapıp top kapıyor. Lawal takıma katıldığında kapılan bu toplarla hücuma hızlı çıkma şansı var Büyükçekmece'nin.

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...