Pazartesi, Ağustos 15, 2016

Atakum Belediyespor'dan imza şov

Samsun Süper Amatör Lig'in şampiyonluk adaylarından Atakum Belediyespor, daha önce kadrosuna kattığı 10 futbolcuyla sözleşme imzalayarak imza şov yaptı. Bölgesel Amatör Lig hedefiyle yola çıkan turuncu mavililerde teknik direktör Hakkı Hocaoğlu da kendisini Atakum Belediyesporlu yapan imzayı attı.

Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için iddialı bir kadro kuran Atakum Belediyespor, 10 futbolcuyu renklerine bağladı. Atakum Belediyespor Tesisleri'nde düzenlenen toplu imza töreninde kulüp başkanı Mehmet Aydın, yönetim kurulu üyesi Aziz Şişman ve basın sorumlusu Bilal Akşanlı hazır bulundu. Süper Amatör Lig'in favori ekiplerinden Atakum Belediyespor Ganalı Nathaniel Okine ile Morbert Agbesi'nin yanı sıra Türk oyuncular 19 Mayıs Belediyespor'dan Alper Nurdağ ve Alper Karakaş, Havza Belediyespor'dan Yunus Uzun, Pazarspor'dan Oğuzhan İnce, Çarşambaspor'dan Can Göksüzoğlu, Antalya Kepez'den Ercan Pehlivan, Artvin Hopaspor'dan kaleci Necati Demirbaş ile Sivasspor'dan Ferhat Macit ile sözleşme imzaladı.

Alt yapı da unutulmadı
Futbolcuların imza töreninden sonra turuncu mavili takımın yeni teknik direktörü Hakkı Hocaoğlu kendisini Atakum Belediyesporlu yapan imzayı attı. Atakum Belediyespor Başkanı Mehmet Aydın, yeni transferlerin takıma büyük katkı sağlacağına inandığını belirterek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ise kaliteli bir kadro kurduklarını ve şampiyonluk hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. 

İmza töreninden sonra sahaya inen Atakum Belediyespor, iddialı kadrosuyla yeni sezon öncesi ilk fotoğrafını verdi. Turuncu mavili takım, 10 yeni transferin yanı sıra altyapıdan geçen sezon U19 kaptanı 1997 doğumlu Batuhan Ayvaz, U17 takımın santraforu Can Muhammet Vural ile 2000 doğumlu Emirhan Çavuş ile Oğuzhan Yıldırım A takımla idmanlara çıkacak.

www.habergazetesi.com.tr / Tugay Başsan

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...