Perşembe, Ağustos 18, 2016

Analiz: Yücespor-İstanbul Sinopspor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Yücespor ile İstanbul Sinopspor, geçtiğimiz hafta sonu Bakırköy Stadı'nda hazrlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Oyunun baştan sona hakimi olan İstanbul Sinopspor Talhacan Vardar(2) ve Hakan Denizci'nin golleriyle mücadeleyi 3-0 kazandı.

Ev sahibi ekip geçtiğimiz sezon da genç oyuncularla mücadele etmiş ve belirli aralıklarla zirve yarışında bulunmuşlardı. Henüz ikinci hazırlık maçları olmasından dolayı erken hüküm vermek yanlış olabilir ancak çok eksikleri var, kopuk oynuyorlar ve rakip kaleye gitmekte zorlanıyorlar. Bakırköy temsilcisine takviye şart.

Konuk ekip bundan önce oynadığı hazırlık maçlarına istinaden daha çok topa sahip olan taraftı. Özellikle kanat oyuncusu Talhacan Vardar bu perfonmasını sürdürürse adından oldukça söz ettirir. Buluştuğu iki topla adam eksilterek yaptığı iki bitirici vuruşla oyunu koparttı. İkinci yarıda da sahneye tecrübeli golcü Hakan Denizci çıktı ve skoru belirledi. Orta sahası oldukça kuvvetli, mücadeleci futbol oynuyorlar ancak ön libero oyuncularının stoperin dibine kadar gelip top almaları hücuma hızlı çıkmalarını engelliyor. Defans hattına ve ileri uca alınabilecek iki oyuncu ile yıllardır sürdürdükleri istikrarlı yapıyı devam ettirir ve zirve yarışında bulunabilirler.

HABER-ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...