Pazartesi, Ağustos 15, 2016

Altay 2. Amatör Lig'de oynayacak!


3. Lig 1. Grup ekiplerinden Altay'da transfer yasağının kaldırılmasının ardından yaptığı takviyelerle hedefini 2. Lig olarak belirleyen yönetim, altyapısındaki oyuncularının forma giyebileceği amatör kulüp arıyor.

'Amatör takım kurabiliriz'
Basın Sözcüsü Ercüment Atik, akademi liglerinin yanı sıra İzmir amatör kümede de Altay ismiyle mücadele etmeyi planladıklarını ifade ederek, "Ya başvuru yapıp 2. Amatör Küme'ye katılacağız, ya da Süper Amatör Lig'den bir kulübü pilot takım yapacağız" dedi.

İzmir 2. Amatör kümede kalitenin düşük olduğunu ve yaşı ilerlemiş oyuncuların da yer aldığını dile getiren Atik, "Amacımız altyapımızdan yetişmiş ancak akademi liglerine yaşı tutmayan gençlerimizi kaybetmemek. Yıllardır bünyemizde olan futbolcuların ihtiyacımız olduğunda yeniden kulübümüzde forma giymesini sağlamak istiyoruz" diye konuştu. 

Altay'ın pilot takım anlaşması için Süper Amatör Lig ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor'un yanı sıra Şirinyer'deki bir kulüple temasta olduğu öğrenildi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Altay İstanbul'da Yeşildirek ile anlaşacak diye duymuştuk.Bu projeyi keşke hayata geçirseydiniz.Hem İzmir'in hem İstanbul'un köklü kulüplerinin dayanışması güzel olurdu

Silivri Tepecik'i tek golle geçti

TFF 3. Lig 3. Grup'ta play-off'u daha önceden garantileyen Silivrispor son hafta maçında deplasmanda, rahat bir konumda bulunan Büyü...