Perşembe, Temmuz 14, 2016

Metin Yılmaz Yenimahallespor'da


Beykoz ilçesini bu sezon 2. Amatör Lig'de temsil edecek olan Küçüksu Yenimahallespor sezonun ilk imzasını Beykoz'un sevilen kalecilerinden, geçen yılı İncirköyspor’da geçiren başarılı file bekçisi Metin Yılmaz’a attırarak gerçekleştirdi.


Yenimahallespor kulüp lokalinde gerçekleşen imza töreninde konuşan başarılı file bekçisi “Öncelikle beni bu camiaya layık gören değerli Başkanımız Recayi Çelik, değerli hocalarım Sayın Mustafa Özdemir, Eyüp Aktaş ve saygıdeğer yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim. Yeni sezonda bir bütün olarak genç arkadaşlarımız ve takımın tecrübeli isimleriyle, değerli hocalarımızın ve yönetici büyüklerimizin desteğiyle  birlikte kulübümüze hak ettiği başarıları yaşatmaya ve Yenimahallespor’u üst liglere taşıma çabasında olacağız. Birlikte çıktığımız bu yolun sonunu inşallah şampiyon olarak tamamlarız. Yeni sezonun takımımız ve tüm Beykoz kulüplerine hayırlı olmasını dilerim” diyerek sözlerini noktaladı.

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...