Pazar, Temmuz 10, 2016

İstanbul Bafraspor 'çilek' transferini açıkladı


İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Bafraspor, 'çilek' diye nitelendirdiği transferini açıkladı. 

Kadrosuna kattığı isimler ile transfer döneminin en çok konuşulan kulüplerinden  olan Kırmızı Siyahlı ekip, çok önemli bir isimle daha sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz günlerde Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Bir sonraki transferimiz çilek olacak" diyen Kulüp Başkanı Fatih Demir, uzun süredir görüşme halinde oldukları yıldız ismin, geçtiğimiz sezonu İstanbulspor'da geçiren forvet oyuncusu Selim Tataroğlu olduğunu açıkladı.

Selim Tataroğlu kimdir?
1999 yılında Karagümrük AŞ altyapısında futbola başlayan Selim Tataroğlu, 2005 yazında Bursa ekibi Arabayatağıspor'a transfer oldu. Bir sonraki sezon Bursa Merinosspor ile profesyonel sözleşme imzalayan 1987 doğumlu oyuncu, ikinci sezonunun ardından Erzincanspor kadrosuna katıldı. Bu takımda da iki sezon oynadıktan sonra Şubat 2009'da Bursa Nilüferspor'a imza atan 29 yaşındaki oyuncu, 2009 yazında Haliçspor ile amatöre dönüş yaptı. 

Haliçspor'da bir sezon oynadıktan sonra İncirlispor, Yeniköyspor, Asmaspor, Vefaspor, Ergene Velimeşespor formalarını giyen tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezon İstanbulspor Kulübü'nde forma giydi. 

TFF 3. Lig'de 32 maça çıkan Selim Tataroğlu, iki kez ağları havalandırırken, 29 BAL maçında da 8 gol kaydetti.  

HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...