Perşembe, Temmuz 14, 2016

Ataşehir Çamolukspor'dan gençlere fırsat

Bu sezon gösterdiği yüksek performansla Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmeye hak kazanan Ataşehir Çamolukspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. 

Hazırlıklar kapsamında Ataşehir temsilcisi, geçtiğimiz günlerde kendini göstermek isteyen oyunculara kapılarını açtı ve seçme yaptı. Yenisahra Stadı’nda yapılan seçmeleri Kulüp Başkanı Ekrem Köse ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. Sıcak havaya karşın, seçmelere katılan oyuncuların da olağanüstü çabası takdir gördü. Seçmeler kulüp bünyesinde görev alan teknik sorumluların gözetimi altında yapıldı.

Köse: Takımımızın iskeletini koruduk
Ataşehir Çamoluk Spor Kulübü Başkanı Ekrem Köse, yaptığı açıklamada, "Takımımızın iskeletini koruduk, transferler de yaptık. Eksik yerlerimiz için de genç, yetenekli oyuncularla doldurmayı amaçlıyoruz. Buradaki seçme de bu amaç doğrultusunda yapılıyor. Ülkemizin dört bir tarafından oyuncular seçmemize katıldı. Yetenekli, gelecek vaat eden oyuncularımızı kadromuza katacağız. Geçen yıl da seçmelerle takıma gelen iki oyuncumuz A Takım'da direkt olarak oynadılar. Başarılı da oldular" şeklinde konuştu.


Yurtsever: Bölgesel Amatör Lig zor bir lig
Ataşehir Çamoluk Spor Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever ise yaptığı değerlendirmede, çekirdek kadroyu kuruduklarını belirterek, "Şampiyon kadromuzun yüzde 80'i duruyor. Kesin olarak anlaştığımız, prensip olarak anlaştığımız ve görüştüğümüz oyuncular var. Bölgesel Amatör Lig, zor bir lig. Dolayısıyla iyi bir kadro kurmak ve kaliteyi korumak zorundayız. Bunun için de her türlü araştırmaya açığız. Seçmelerden bir oyuncu bile bulabilsek başarıdır. Çamolukspor’u ligde tutarak profesyonel liglere taşımak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" dedi.


(Ataşehir Gündem)

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...