Pazartesi, Haziran 20, 2016

Gurbetçiler 57 ile yönetim kurulu sahurda buluştu.

İstanbul Süper Amatör Küme ekiplerinden İstanbul Sinopspor yönetim kurulu olarak verdiği sahurda Gurbetçiler 57 Taraftar Grubuyla bir araya geldi.
İftar programlarının yoğunluğu nedeniyle bir araya gelmekte zorlanan İstanbul Sinop yönetimi böylece tam kadro halinde taraftar grubuyla bir araya gelerek yeni sezon öncesi birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Kulüp Lokalinde düzenlenen Sahur Programına Küçükçekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk ile Başkan Vekili Seyit Bel de katılarak sahura eşlik etti. Sahurun ardından karşılıklı sohbet havasında devam eden programın devamında önce Gurbetçiler 57 Taraftar grubu adına Muhammet Şahin ile yönetim kurulu adına Kulüp Başkanı Ramazan Aşçı,Başkan yardımcısı Mehmet Ali Demir,2.Başkan hem de İstanbul Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) Başkanı Rafet Orhan, Altyapıdan sorumlu Başkan yardımcısı Osman Tuncel, Başkan yardımcısı Mustafa Dağcı ile Kurucu Başkan Ali Çelik’e konuşmaları için söz verildi. Sahurun konuklarından Küçükçekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk de bir konuşma yaparak İstanbul Sinop yönetimine ve Gurbetçiler 57 Taraftar Grubu’yla duygu ve düşüncelerini paylaşarak günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.
Gurbetçiler 57 Taraftar Grubu adına bir konuşma yapan taraftar liderlerinden Muhammet Şahin bu sene camia olarak şampiyonluk beklediklerini söyledi. Şahin “Taraftarlar olarak bu sene takımımızdan şampiyonluk istiyoruz. Ayrıca sizlerin vasıtanızla Sinoplular derneklerinin de maçlara davet edilmesini talep ediyoruz. Bizler taraftarlar olarak hepimiz armanın peşindeyiz. Taraftarlar olarak deplasmanlara da gitmek istiyoruz. Bu konuda da yönetimimizin araç konusunda bizlere destek vermesini bekliyoruz.” ifadesini kullandı.
İstanbul Sinopspor Kulüp başkanı Ramazan Aşçı da yaptığı konuşmada katılım gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Aşçı “Gecenin bu saatinde katıldığınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Kurucu Başkanımız Ali Çelik ve Kulüpler Birliği Başkanımız Seymen Gençtürk burada. Taraftarlarımıza da bugün bizlerle birlikte oldukları için teşekkür etmek istiyorum. Taraftarlarımızın isteklerine gelince bu istekler yapılabilecek şeyler. Yönetim kurulu olarak görüşerek hepsini gerçekleştirebiliriz. Bu konuda endişeniz olmasın. Hepinize hayırlı sahurlar diliyorum.” şeklinde konuştu.
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk de konuşmasında taraftarlara seslenerek sonuca göre hareket etmemeleri gerektiğini, her şeyiyle İstanbul Sinop’u temsil eden bir anlayışla takımlarını desteklemeleri gerektiğini söyledi. Gençtürk “Taraftarlarımız sadece sonuca göre hareket etmemeli. Sizler tribünlerde takımınızı ne kadar centilmence desteklerseniz yarın kadınların ve çocukların da daha çok tribünlerde yer alacağına inanıyorum. Bu konuda da çok umutluyum. İyi ve kötü günde takımınızın arkasında olmanızı bekliyorum.” diye konuştu.
İstanbul Sinoplu İş Adamları Derneği Başkanı ve İstanbul Sinopspor 2.Başkanı Rafet Orhan da İstanbul Sinop’un artık şampiyon olma zamanının geldiğini söyledi. Orhan “Sinop artık şampiyon olmalı. Konuyu gündeme aldık. Üzerimize düşen neyse en iyi şekilde yapacağız. Sinop’a desteğimiz SİAD olarak da sürecektir. Sinop’a kim yardımcı oluyorsa, kim bir taş üstüne taş koyuyorsa başımızın üstünde taşımaya hazırız. Biz şampiyonluğu centilmenlikle, efendilikle, rakibe saygı duyarak, herkesin gönlünü kazanarak elde etmek istiyoruz. Futbol sadece saha içinde futbolcular tarafından oynanıp saha içinde kalmalı.” dedi.
İstanbul Sinopspor Kurucu Başkanı Ali Çelik de bir konuşma yaparak kulübe uzun yıllar emek verdiklerini, şu anki yönetim kurulunun icraatlarını da yakından takip ettiğini, canı gönülden teşekkür ettiğini söyledi. Çelik “Bu camiaya uzun yıllar emek verdik. Şu anki yönetime de icraatları nedeniyle canı gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca böyle bir sofra etrafında bizleri bir araya getirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Gerektiği yerde bizlere  danışarak fikirlerimizi aldıkları için de ayrıca memnuniyet duyuyorum.
                                       
Bizler bugüne kadar elimizden gelen mücadeleyi verdik. Bugün sizler seyirci olarak takımınızı destekleyecek, belki yarın sizler bu kulübe yönetici olarak hizmet vereceksiniz. Bunların hepsi sırayla gelecek. Bugünkü tablodan çok memnunum. Hepinizden Allah razı olsun.” diye konuştu. Ali Çelik’in konuşmasının ardından gözyaşlarına engel olamadığı gözlendi.
 İstanbul Sinopspor  Başkan yardımcısı  Mehmet Ali Demir de yaptığı konuşmada amaçlarının bu sene şampiyonluk yaşamak olduğunu, bu sene olmazsa bile seneye mutlaka şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi
                              
 Altyapıdan sorumlu Başkan yardımcısı Osman Tuncel’e de söz verildi. Tuncel  de “İnşallah bu sene şampiyon olacağız.” ifadesini kullandı.
İstanbul Sinop camiasının Abdürrahim Albayrak’ı olarak bilinen Başkan yardımcısı Mustafa Dağcı da hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig olduğunu, futbolu çok sevdiğini belirterek “Bu kalabalığı maçlarda da istiyorum.” diye konuştu.
           

Programın sonunda söz alan teknik direktör Altay Onaran da bu sene takımı Bölgesel Amatör Lige taşıyarak bugüne kadar altyapıda kazandıkları kupalara A takım seviyesinde de yeni başarılar eklemek istediklerini söyledi. Taraftarlardan da geçtiğimiz sezon gösterdikleri desteği bu sene de sürdürmelerini isteyerek “Desteklerinizi esirgemeyeceğinizden şüphem yok. Bizler de sizler gibi Bölgesel Amatör Lige çıkmayı çok arzuluyoruz.” dedi.

























Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...