Salı, Haziran 14, 2016

Gazitepespor 1.Amatör'de

2.Amatör 2.grupta sezona iyi bir başlangıç yapamayan ancak,18 haftalık lig maratonunda 11.hafta zirveye yerleşen ve bir daha bırakmayan Gazitepespor ligin bitimine bir maç kala en yakın takipçisi Yeşilbayır'a 4 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan etti.

Ligin 17.haftasında Silivri stadında Esenyurt Örnek İdman Yurdu ile karşılaşan Gazitepespor 8-0 gibi farklı bir galibiyetle hem 3 puanı aldı hemde şampiyon oldu.

Gazitepespor taraftarı takımını bu maçtada yalnız bırakmadı ve stadı hınca hınç doldurdu.Gazitepespor'da oynadığı güzel futbol ve bol gollü galibiyetle şampiyonluğu bir nevi taraftarına armağan etmiş oldu.

Maçın ardından takım kaptanı Taner Gürkan'a, kupasını Silivri Belediye Başkan yardımcısı Bora Balcıoğlu takdim etti.Balcıoğlu kupa töreninde yaptığı konuşmasında'Spor'un ne kadar bütünleştirici bir oyun olduğunu, tekrar tekrar  gün yüzüne çıkartmaktayız.Bu şampiyonlukta emeği geçen Yönetimi,taraftarı,teknik adamı ve tüm futbolcuları kutluyorum.Şampiyonluk Gazitepe'ye ve Silivri'ye çok yakıştı.'dedi.
,
Kupa merasiminden sonra stadı kırmızı-beyaz'a boyayan Gazitepe taraftarı,büyük bir coşkuyla şampiyonluğu Yöneticiler ve futbolcularla beraber doyasıya kutladılar.

Gazitepespor Başkanı Özal Gürkan'da'Bu bir ekip işi şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ederim.Hedefimiz ilk önce süper amatör ve daha sonra üst ligler.Bunun çalışmalarına şimdiden başladık'dedi.


                                                   HABER:CANER KIZILER



Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...