Salı, Mayıs 17, 2016

Soğuksu'da dümene 'Gemici' geçti


Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligde son haftalara kadar Klasman Grubuna kalmak için mücadele eden Soğuksuspor'da yeni Teknik Adam belli oldu.

Süper Amatör Lig 1.Grupta Çubukluspor Teknik Direktörlük görevini yürüten Kadir Gemici ile anlaşan Soğuksuspor, geçen sezon kıl payı kaçan Klasman Grubu şansını bu sezon yakalamak için kolları sıvadı.

Başkan Muammer Aydınoğlu ve Yönetim Kurulu'nun tam kadro  katıldığı imza töreninde açıklama yapan Muammer Aydınoğlu "Geçtiğimiz sezon son haftalarda şanssız sonuçlar alarak çok istediğimiz üst lig şansını kaçırdık. Bu sezon ise yeni bir yapılanmaya gittik. Başkanlık görevine getirildim ve güçlü bir yönetim kurduk. Mahallemizde doğup büyüyen ve kişiliğini bildiğimiz, futbol bilgisine güvendiğimiz Kadir Gemici hocamız ile görüştük, anlaştık. Kendisi semtimizi bilen, bizimde kendisini tanıdığımız, gittiği yerlerde kalıcı olmayı başarabilen bir hocamız. Futbol yaşantısının son 5 sezonunu Çubuklu ile geçirmiş, sonraki 5 sezonda ise yine aynı ekipte her branşta görev almış, uzun vadeli işlerde oldukça başarılı olduğunu bize hissettirdi. Bizimde Soğuksu olarak anlık başarılara değil profesyonel liglere çıkana kadar düşündüğümüz bir yapılanma hareketimiz başladı. Bu yolda bize en uygun hocanın Kadir hoca olacağını düşündük. Tüm camiamıza hayırlı olsun"dedi.

Soğuksusporun yeni Teknik Direktörü Kadir Gemici ise yaptığı açıklamada "Kendi doğup büyüdüğüm semtim olan Soğuksu için, adımın böyle önemli bir görev için düşünülmesi bile beni çok mutlu etti. Zaten başarılı sayılabilecek bir takımda çıtayı biraz daha yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Her taraftar, tüm Yönetim Kurulu ne kadar taşın altına elini sokacaksa, bende aynı derecede bu konuda kendimi mükellef hissedip, taşın altına elimi sokacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Çubukluspor'a 5 sene oyuncu 5 sene de Teknik Direktör olarak toplamda 10 sezon hizmet ettim ve bu 10 senede 9 şampiyonluk ile iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. 10. şampiyonluğumu ise kısmet olursa Soğuksuspor ile yaşamak için elimden geleni yapacağım. Yeni sezonda şampiyon olmak için oynayan bir Soğuksuspor sahada olacak. Puan kayıplarımız elbette olacak, ancak sahada şampiyon gibi oynayan bir takım izletmekten vazgeçmeyeceğiz "dedi.

Bu arada Kadir Gemici ile anlaşan Soğuksuspor'da, Kadir Gemici'nin takibinde olan üst düzey kalitede 5 oyuncu ile söz kesildiği, bunlarında netleştikten sonra basın yoluyla bildirileceği öğrenildi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK



Hiç yorum yok:

Beylikdüzü fırsatı kaçırmadı, zirveye ortak oldu

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Beylikdüzüspor sahasında Sarıyer  Yenimahallespor'u 1-0 yenerken, lider İshaklıspor'un puan kaybe...