Cumartesi, Nisan 16, 2016

Yıldıztabya Emre'yle güldü

U13 ligi 19.grup ekiplerinden Yıldıztabyaspor ve İstanbul Kastamonuspor ekipleri Yıldıztabya Stadı'nda karşı karşıya geldiler.
Maç öncesi seramonide Yıldıztabya ve İstanbul Kastamonu ekipleri arasındaki boy farkı gözlerden kaçmadı.

Mücadeleye İstanbul Kastamonu'nun santra vuruşuyla başlandı.Santra vuruşunun ardından Yıldıztabya İstanbul Kastamonu kalesini sürekli yokladı ve gol için çabaladı.22.dakika Yıldıztabya lehine korner verildi.Korneri paslaşarak kullanan Yıldıztabya 10 numarası Ali'nin pasıyla Aykut Koca'nın orta-şut karışımı kesmesiyle golü buldu ve skor 1-0'a geldi.Golden sonra ataklarını kesmeyen Yıldıztabya ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci devreye Yıldıztabya başladı.Vites düşürmeden oyuna devam eden Gaziosmanpaşa temsilcisi,48.dakikada taç atışında kaptırdığı topu kesemeyince İstanbul Kastamonu kontrasına dönüşen atakta kaleciyle karşı karşıya kalan Emre Sultan topu ağlara gönderdi ve skor 1-1 oldu.Eser Şenürek'in öğrencileri golü bulmak için çabalamaya başladı.62.dakikada İstanbul Kastamonu'nun defansın arkasına atılan topta karşı karşıya kalan Emircan Küçükçadırcıoğlu'nun topu direkten döndü ve defans kornere uzaklaştırınca bu fırsattan yararlanılamadı.70.dakikada ceza sahası yayından kazanılan serbest vuruşta topun başına stoper Emre Altın geçti.Emre'nin güzel vuruşuyla ağlara giden top Yıldıztabyaspor'u öne geçirdi ve maçın uzatma dakikasında gelen gol Yıldıztabyaspor'a büyük sevinç yaşattı.Maçta başka gol olmayınca Yıldıztabya 3 puanı hanesine yazdırarak 2.sıradaki yerini korudu.

Başarılı bir maç yöneten hakem maçın seyir zevkini arttırdı ve izleyenlerden tam not aldı.




Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...