Çarşamba, Nisan 20, 2016

Muş'un BAL'daki temsilcisi Muşspor oldu


Muş ilini önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek takımın belirleneceği play-out maçında Muşspor, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 sona eren maçta penaltı atışları sonunda Muş Demirspor'u 4-3 yenerek bir yıllık aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. 

Muş Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Cihat Çelikdağ yönetirken, yardımcılıklarını Hakan Eygü ve Erhan Gündoğdu yaptı. 

1. Amatör Lig ekibi Muşspor FC, 10. dakikada Muhammed Söylemez'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol sesi çıkmazdı. BAL 1. Grup'ta 24 puanla 8. sırada yer alan Muş Demirspor, ikinci yarıda aradığı golü buldu. 72. dakikada Bamba Blamassi attığı golle skora dengeyi getirdi. 

4 kırmızı, 17 sarı kart çıktı
Normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmanın uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmadı. 120 dakikalık mücadelede maçın hakemi Cihat Çelikdağ 4 kez kırmızı kartını kullanırken, 17 kez de sarı kartına başvurdu. Muş Demirspor'da Sedat Zengin ve Bayram Dede kırmızı kart görürken, Muşspor FC'de de Emre Atılgan ve Abdurrahman Biçici oyun dışında kaldı. 

Muşspor FC bir yıl sonra BAL'da

Muş Demirspor, seri penaltı atışlarında 3 gol kaydederken Muşspor FC ise 4 gol atarak karşılaşmayı 5-4 kazanarak bir yıllık aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Kazanılan maç sonrası Sarı Yeşillilerde futbolcular, saha ortasında şampiyonluğu kutladı. Muş Demirsporlu futbolcular ise gözyaşlarına hâkim olamadı. 

HABER: EMRAH YALOVA / Muş

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...