Pazar, Nisan 17, 2016

Halide Edip Adıvar şampiyon


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta geçtiğimiz hafta liderliği devralan Halide Edip Adıvar Spor Kulübü, sezonu şampiyon olarak tamamladı.

Sezon başından beri Bartınspor ile verdiği mücadelede geçtiğimiz hafta avantajı eline geçiren Halide Edip Adıvar SK, ligin son haftasında Serdivanspor'a konuk oldu. Kırmızı Beyazlılar ilk yarıda Samet Candan, Mehmet Çağrı Alpaslan ve Gür Ege Gürel'in golleriyle 3-0 üstünlüğü yakaladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında kabusu yaşayan İstanbul ekibi, Serdivanspor'da Sinan Çalışkan ve Engin İnak'ın attığı gollere engel olamadı ve skor 3-2'ye geldi. Puan kaybına tahammülü olmayan HEASK, bu üstünlüğünü maç sonuna kadar sürdürdü ve sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Müthiş mücadeleyi şampiyon olarak tamamlayan Halide Edip Adıvar SK, 3. Lig'e yükselme Play-Off 1. turunda Afyonspor ile karşılaşacak.

Bartınspor mağlup
Geçtiğimiz hafta aldığı beraberlikle liderliği rakibine devreden Bartınspor ise Karadeniz Ereğli Belediyespor deplasmanında 3-1 mağlup olarak 3. Lig hasretini 17 yıla çıkardı.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...