Cumartesi, Ocak 30, 2016

GOP Yeniköy şampiyonluğa çok yakın


İstanbul 1. Amatör Lig 2. Grup'ta liderliği devraldıktan sonra işi şansa bırakmayan GOP Yeniköyspor, Kamilobaspor deplasmanında 2-0 kazandı. En yakın rakibi Muratbeyspor'un geçen hafta mağlup olmasıyla bu haftada en yakın rakibi Bay geçince bitime üç hafta kala farkı 6 puana çıkardı. 

Celaliye Kemal Karasu Stadı'nda oynanan karşılaşmada goller ilk yarıda geldi. 10. dakikada sağ kanattan etkili bindirme yapan Ertuğrul, getirdiği topu ceza sahasına ortaladı. Arka direkte topu iyi takip eden Semih, GOP Yeniköyspor'u öne geçirdi. 

26'da fark ikiye çıktı. Bu kez sağ kanadı etkili kullanan konuk ekipte Mustafa, ceza sahasına ortaladı. Takipçiliğini konuşturan 'Karadeniz Fırtınası' lakaplı Arif Emre, farkı ikiye çıkaran golü Kamilobaspor fileleriyle buluşturdu. 

Eren devleşti
Karşılaşmanın ikinci yarısına 2-0 önde başlayan GOP Yeniköyspor, oyunu kontrol altında tutmak isteyince Kamilobaspor etkili ataklar geliştirdi. Ancak konuk ekibin kalecisi Eren, rakibine gol şansı tanımadı. Bu yarıda Arnavutköy temsilcisi, İsmet ve İsmail Koçaslan ile de birçok fırsattan yararlanamadı. 

Bir puan Süper Amatör için yetiyor
Karşılaşmayı 2-0 kazanan GOP Yeniköyspor, hayalini kurduğu Süper Amatör Lig'e çok yaklaştı. Kırmızı Beyazlı ekip (bu maçta sarı-siyah giydiler), en yakın rakibi Muratbeyspor'un puan kaybettiği haftada önemli bir galibiyete imza attı. 

Arnavutköy ekibi, perşembe günü ligden çekilen Silivri Kadıköyspor ile karşılaşacağı için hanesine 3 puan yazdıracak. 6 puan gerisindeki Muratbeyspor'un hafta içinde olası puan kaybı, GOP Yeniköyspor'u Süper Amatör Lig'e taşıyacak. Rakibinin kazanması halinde ise önümüzdeki hafta sonu Dağyenicespor deplasmanından alacağı bir puan, bir üst lige terfi etmesi için yeterli olacak.

HABER: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...