Cuma, Ağustos 28, 2015

MİNİK KIZ LİGİ'NİN İLK KAZANIMLARI



İASKF öncülüğünde düzenlenen ve Türkiye'nin ilk resmi minik kız ligi olma özelliğini taşıyan İstanbul Minik Kız Futbol Ligi'nde forma giyen kızlarımız milli takım yolcusu.

Mayıs ve Haziran aylarında oynanan ve İstanbul'dan 16 takımın mücadele ettiği ligde oynayan kızlarımızdan yedi sporcumuz 5-8 Eylül tarihinde yapılacak olan U15 Milli Takım hazırlık kampına davet edildiler.

Programın faydasını en iyi göstermesi açısından, ilk kez kız takımı ile sahalara çıkan Esenler Özyavuzselim'den Songül Ata ve Elif Uçar ile Kemer FK'dan Damla Akarsu'nun milli davet alması önemli. Bunun yanında daha oturmuş programlar olan Dudullu'dan Sena Bodur ve Sedanur Bulutoğlu, Beşiktaş'tan Elif Keskin ve Fatih Vatan'dan ise Hacer Çakmak Riva yolunu tutuyor.

İASKF Kadın Futbolu Komisyonu adına açıklama yapan Erdem Göktürk, U13 liginden gelen, ancak U15 milli takım kampında yer alacak kız sporcularla gurur duyduklarını vurgularken önümüzdeki sezon daha güzel bir lig yapmak için komisyon olarak çalıştıklarının altını çizdi.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...