Pazar, Ağustos 23, 2015

KOCAELİSPOR GÖZ DOLDURDU


Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren BAL ekibi Kocaelispor, bugün İsmetpaşa Stadyumu’nda 2. Lig takımlarından Menemen Belediyespor ile karşılaştı. Müsabaka ikinci yarıda atılan karşılıklı gollerle berabere tamamlandı.

Performans göz doldurdu
BAL temsilcimiz Kocaelispor, hazırlıklarını bugün oynadığı özel karşılaşma ile sürdürdü. Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor ile İsmetpaşa Stadyumu’nda karşılaşan Yeşil-Siyahlılar ortaya koyduğu performansla göz doldurdu. Müsabakayı 500’e yakın taraftar da takip ederken, Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, yöneticiler Yaşar Can, Rafet Kırgız ve Teoman Gencal’la birlikte KASKF Başkanı Murat Aydın, Başaranspor teknik adamı Hacı Ağdaş’ta izledi.


Kocaelispor’un 11 şekilleniyor
Kocaelispor, geçtiğimiz günlerde Siirt’te düzenlenen hain saldırıda hayatını kaybeden Derinceli Jandarma Komando Er Emre Kaan Arlı’nın adı yazılı olan formalarla sahaya çıktı. Maç öncesinde de hayatını kaybeden şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Kocaelispor teknik direktörü Ergun Ortakcı’nın sahaya sürdüğü 11, Yeşil-Siyahlılar'ın ligde mücadele edeceği kadorya oldukça yakındı. Temsilcimiz ikinci yarı ise dört oyuncu değişikliğine gitti.

İlk yarı golsüz tamamlandı
Karşılaşmaya iyi başlayan Kocaelispor atağında 9. dakikada Burak Süleyman’ın sol kanattan taşıdığı top rakip savunmadan dışarı çıktı. 20. dakikada yine Burak Süleyman topu sol kanattan getirdi ceza sahası içindeki Sinan’a pas verdi ama Sinan topa iyi vuramadı. Kaleci Umut topa sahip oldu.  İlk yarının son on dakikasında Kocaelispor Burak Süleyman ve Sinan’la üst üste ataklar geliştirse de ilk yarı golsüz bitti.

Eşitlik bozulmadı
Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan konuk ekip Menemen Belediyespor oldu. İkinci yarının ilk dakikalarında Menemen Belediyespor Samet’le golü buldu. Bu golden iki dakika sonra Hamza Mutlu eşitliği sağladı. Gollerden sonra karşılıklı ataklar devam etti. Maç genelinde kaleci Kılıçarslan başarılı kurtarışlar yaptı. Maçın son dakikalarında Kocaelispor baskılı oynadı, pozisyonlar buldu ama mutlu sona ulaşamadı. Maç 1-1 berabere bitti.


Karşılaşmayı KASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaelispor yöneticileri ve yaklaşık 500 kadar taraftar izledi.

Hakemler: Bilal Çavuş, Erhan Yalta, Oğuz Akyüz
Kocaelispor: Kılıçarslan, Kadir Gezer(Aliberk), Emin, Murat, Kadir Öge, Mert Yavuz, Sefa Narin, Hamza Mutlu(Hamit), Burçağ(Burak Halil), Burak Süleyman(Burak Özbakır), Sinan(Eray)
Menemen Belediyespor: Umut, Mazlum, Veli, Efe, Yasin, Murat, Ersin, Özkan, Mustafa(Ramazan), Mehmet(Samet), Sinan(Ercüment)
Goller: Dk.53 Hamza(Kocaelispor), Dk. 51.Murat(Menemen Belediyespor)

kaynak: www.bizimkocaeli.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.