Perşembe, Ağustos 27, 2015

MALTEPE KULÜPLERİNE MÜJDE


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılan, tasarrufu İBB Spor Müdürlüğü'ne ait Maltepe sahil dolgu alanı içinde bulunan futbol sahaları ilçedeki amatör kulüplerin hizmetine sunuldu.

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun, İBB Spor Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş’ın talimatları ile sahaların amatör kulüplerinin antrenman ve çalışmalarına yönelik müsaadenin verildiği bildirildi.


İASKF ve TFF İstanbul İl Temsilciliği'nin sitesi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"İlimizde kulüplerimizin çok önemli ihtiyacı olan spor sahalarının kulüplerimizin hizmetine açılması için her türlü girişimde bulunan federasyonumuz, ilçe belediye başkanlarıyla da temaslarını sürdürmektedir.  Maltepe sahilinde yeni açılan ve amatör kulüplerimizin hizmetine sunulan bu yeni sahalar için İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaşa ve Spor Müdürü Ayhan Kep’e teşekkürlerimizi sunarız.

Başta Genel Başkanımız Sn. Ali Düşmez ve Yönetim Kurulumuz aynı zamanda ilimizde yoğun müsabaka oynanan ve yıpranmış sahalarımızın da ıslahı için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu konuda Spor Genel Müdürümüz Sn.Mehmet Baykan’ın da katkıları ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç’la görüşmelerin sonuna gelindiğini müjdesini vermekten memnuniyetimizi belirtiriz."

Kaynak: www.tffistanbul.org

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.