Salı, Ağustos 25, 2015

BAHÇELİEVLER GÜMÜŞHANE'YE KALİTELİ AYAK



Sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Bahçelievler Gümüşhane takımı flaş bir transfere imza atarak bir üst lig yolunda ne kadar ciddi olduğunu gösterdi.

Geçtiğimiz sezonu Hasköyspor ile amatöre dönerek tamamlayan Onur Demirok'a imzayı attıran Bahçelievler Gümüşhane Süper Amatör Ligde önce ilk 2 sonrasında da klasman gruplarından Bölgesel Amatör Lige yükselmek istiyor.

Futbola Fenerbahçe ile başlayan Onur ardından İstanbul Kartal Belediyespor'da 1 sezon oynadıktan sonra tekrar Fenerbahçe'ye döndü. Burada 2 sezon forma giyen başarılı oyuncu, bu sefer profesyonel sözleşme imzalayarak tekrar İstanbul Kartal Belediyespor'a transfer oldu.

2 sezon bu ekipte kalan oyuncu ardından semtinin takımı Yıldırım Bosna ile anlaştı ve özellikle 2010-2011 sezonunda takımını lige tutunduran oyuncu oldu. Daha sonra Çankırıspor ile profesyonel sözleşme imzalayan Onur Demirok, ardından Denizli Büyükşehir Belediye takımına transfer oldu.

İstanbul'da bir takımda forma giymek isteyen oyuncu, Denizli Büyükşehir Belediye ilen sözleşmesini sonlandırıp geçtiğimiz sezon Hasköy takımına katılırken, her iki ayağını kullanıp kanatlarda görev yapan Onur Demirok'un kariyerinde 48 profesyonel maçı bulunmakta.

HABER:MELİH ÖZTÜRK 

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...