Pazar, Ağustos 23, 2015

AS AKYAZI 'HENDEK'İ AŞAMADI


Sakarya Süper Amatör Lig'de yer alan As Akyazıspor , yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı hazırlık maçında Kuzuluk Sentetik Saha’da bir başka Süper Lig takımı olan Yeni Hendekspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Siyahlı Akyazıspor mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.

Yönetim yoktu
As Akyazıspor'da, sezon açılış maçı olan Kocaalispor sınavından önce ilk hazırlık maçını Yönetimden sadece Genel Kaptan Emre Özdemir’in takip etmesi ise manidardı. Kendisine hedef olarak bir üst lig olan BAL’ı koyan As Akyazıspor yönetiminin bu duyarsızlığı , futbolcular üzerinde de farklı duygular yaşanmasına vesile olmakta.

Yeniler
Skorun önemsenmeyeceği bu hazırlık karşılaşmalarında teknik heyet takıma yeni kazandırılan futbolcuların performanslarını ve takıma uyumlarını değerlendirdiği maçta bugün yenilerden Talha, Kenan ve Fatih Genç ilk onbirde sahada yer aldılar.Özellikle tecrübesi ile Talha maçta kalitesini ortaya koyarak büyük beğeni kazandı. İleri uçta görev yapan Fatih ve Kenan ileriki maçlarda dahada etkili olabileceklerinin sinyallerini verdiler.

As Akyazıspor: 1 Yeni Hendekspor: 2

Saha : Kuzuluk Sentetik
Hakem : Ömer Dere
As Akyazıspor: Uğur**Tuncay** Birol* (Yasin*) Tolga** (Murat*) Talha*** Hasan Şahin** Zekeriya** (Murat*) Hasan Özdemir* (Ozan*) Bilal* (Enes*) Fatih** Kenan* (İsmail*)
Antrenör: Ahmet Birinci
Yeni Hendekspor: Talha** Mehmetali*** Onur**** Bekir** Ümit*** Serkan*** Fatih** Beytullah*** Ercan** Semih*** Emre** (Seyithan, Furkan, Mert, Yiğit, Emrecan, Mustafa , Ümit
Antrenör: Sami Bağdatlı
Kırmızı Kart : Dk.55 Hasan Şahin (As Akyazıspor)
Goller: Dk.32 Zekeriya (As Akyazı) Dk. 9 Serkan, Dk.72 Semih (Yeni Hendekspor)

HABER: SİNAN KOLCU

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...