Cuma, Ağustos 28, 2015

ALİBEYKÖYSPOR NURTEPESPOR HAZIRLIK MAÇI

IMG-20150826-WA0008.jpg görüntüleniyor

Kamptan dönen Alibeyköyspor hazırlık maçlarındada hızını kesmiyor. Kendi tesislerinde Nurtepespor ile hazırlık maçı yapan turuncu mavili ekip sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Hakan Denizci 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Diğer golü Sercan ile kazanan Alibeyköyspor hazırlık dönemini iyi geçirdiğini gösterdi. Nurtepespor skor olarak geride kalsada oyun olarak koşan ve mücadele eden bir görüntü sergilerdi.

IMG-20150826-WA0010.jpg görüntüleniyor

IMG-20150826-WA0011.jpg görüntüleniyor

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Karşılaşmayı izledim , nurtepe çok koşan mücadele eden bir ekip özellikle sağ beklerini çok beğendim iyi bir transfer olmuş takım biraz daha oturunca iyi işler olacaktır skor aldatıcı..

Kerim dedi ki...

Kardeşim adsız biraz daha kendini övseydin. Takımda sağ bek sensin burda kendine yorum yapıyosun yada yaptırıyosun :) alibeyköyü hiç övmüyosn tamam tamam piyasa yap ;))

Adsız dedi ki...

Sevgili Kerim;
Alibeyköyü iki senedir takip ediyorum , iyi bir takımlar zaten bu sene çıkacaklar listesinde Altıntepsinin ardından favorim , fakat skorun aldatıcı olduğunu söylüyorum hakemin yalandan 2 penaltısı falan hazırlık maçı sonuçta fakat 4-0lık bir maç değildi onu söylemek istedim , ayrıca sakatlanıp çıkan sağbekten bahsettim önceki maçlarıda izlediğim için merak etme herkesin hakkını veriyoruz boş yapma.

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.