Cumartesi, Ağustos 29, 2015

TRABZON'DA BİR KOLOMBİYALI



Kadınlar 1.Lig'de bu sezon iddialı olmayı hedefleyen Trabzon İdmanocağı kadrosunu Kolombiya milli takımımın forveti ile güçlendirdi.

Kolombiya milli takımı ile Kanada'da yapılan 2015 Dünya Kupası'nda da kaptan olarak forma giyen Ingrid Vidal yeni sezonda Trabzon için ter dökecek. 54 kez milli olan Vidal'in milli takımda 11 golü bulunuyor. Tam ismi Ingrid Yulieth Vidal Isaza olan 24 yaşındaki sporcu, Amerika'da kısa bir süre oynadığı Kansas Jayhawks üniversite takımı dışında kariyerini Kolombiya'nın CD Generaciones Palmiranas takımında geçirmiş.

Vidal geçtiğimiz ay içinde El Universal gazetesinde yer alan bir habere göre, Pan Amerikan oyunlarındaki ikincilik başarısından sonra 2016 Rio Olimpiyatları'nı hedefleyen Kolombiya milli takımının gelişimi için profesyonel düzeyde bir lige sahip olmasının kaçınılmaz olduğunu söylemişti. Trabzon Vidal'in Rio Olimpiyatları'ndan önceki durağı oldu.


Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...