Pazar, Ağustos 23, 2015

SULTAN BİR PUANA RAZI


Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, tarihindeki ilk profesyonel maça çıkan Sultanbeyli Belediyespor sahasında Ayvalıkgücü ile 0-0 berabere kaldı.

Sultanbeyli Gölet Tesisleri'nde oynanan müsabakayı Kocaeli bölgesi hakemlerinden Tolga Güldibi yönetti. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı karşılaşmada taraftar tribündeki yerini alamadı.

Tarihinde ilk kez profesyonel ligde mücadele eden Sultanbeyli'de maçın ilk dakikalarında kısmi heyecan gözlenirken ilk çeyrek saatlik bölümünün ardından oyuna ağırlığını koydu ve rakip kalede etkili oldu.

Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında Cenk, İsmail ve Emirhan ile rakip kalede etkili olan İstanbul ekibi girdiği net pozisyonları değerlendiremeyince beraberliğe razı oldu.  

Aydoğan: Lig uzun bir maraton
Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan “Sezona galibiyetle başlamayı arzuluyorduk ancak berabere kalarak 1 puan elde ettik. Kazanmayı çok istedik, pozisyonlara da girdik ancak sonuca ulaşamadık. Oyuncularımı kutluyorum çok iyi mücadele ettiler. Lig uzun bir maraton ve bizde bu maratonda en iyi performansımızı göstereceğiz. İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir seviyeye ulaşacağız” dedi. 

Kaynak: www.sultanbeylibelediyespor.org

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...