Perşembe, Haziran 25, 2015

YILDIZTABYA AİLESİ KUPASIZ ŞAMPİYONLUK KUTLADI


İstanbul U19/2 Liginde Yıldıztabya evinde, İstanbul Esenler Tokatspor'u konuk etti.

Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan ve takımın bu konumda olmasında ki en büyük etkenlerden biri olan başarılı hoca Selahattin Karaduman'ın öğrencileri, ilk yarı sonunda 3-0 lık skor ile soyunma odasına girdiler. Mücadeleyi izleyen ve evlatlarını yalnız bırakmayan bir çok veli sahada hazır bulunurken, ilk yarı sonunda şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı.

İkinci yarıya da atak başlayan Yıldıztabya'nın "Yıldızları" skoru 4-0'a getirdi. Golden sonra duraksayan ekip, kalesinde golü gördü ve skor 4-1 oldu.

Yediği golle kendine gelen şampiyon, toparlanarak 2 gol daha buldu ve skoru 6-1 'e getirdi.

Bu skorla beraber Yıldıztabya U/19 takımı 33 puan 37 averaj ile İstanbul Malatyaspor'un önünde ipi göğüsleyerek şampiyon oldu.

Mücadelede şampiyonun gollerini Gürkan(3) Eyüp, Kerim ve Yusuf attı.

Genel Kaptan Ersan Zorlu ise, takıma emek veren tüm oyunculara, bizleri yalnız bırakmayan hep destek olan öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ederiz. Başarı sadece sahada oynayan çocukların, antrenman yaptıran antrenörün, veya yönetici olarak bizlerin değil, bu aslanları yetiştiren ailelerin de başarısıdır dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...