Pazartesi, Haziran 29, 2015

ALKIŞLAR KÜÇÜKBAKKALKÖYSPOR'A


İstanbul 2. Amatör Lig 13. Grup'ta mücadele eden Küçükbakkalköyspor'un anlatılmaya değer bir özelliği ve sizlerle paylaşmak istedik...

Kırmızı-Mavililer ilk 12 haftada sadece 1 puan alabildi... Bu durumdaki çoğu takımın çekildiği veya artık iyice kendini saldığı 2. Amatör Lig'de Küçükbakkalköyspor ısrarla maçlara çıkmaya devam etti. Bunun karşılığını gören Ataşehir temsilcisi, 12. haftadan sonra oynadığı 6 maçta (1'i hükmen olmak üzere) 5 galibiyet aldı. Ki 2. Amatör Lig'de ilk 12 maçını kaybettikten sonra böyle bir çıkış yapabilen başka bir takım da yok...

Takım son iki maçını kaybetti ancak yaz sıcağında 'Ne işimiz var' demediler ve çıkıp oynadılar ki bu bile yeterliydi.

Dokuzunculuktan yukarısını görmediler
11 takımın yer aldığı 13. Grup'ta Küçükbakkalköyspor'un gördüğü en iyi derece dokuzunculuk, orada da iki hafta kalabildiler. Bunun dışında ya sonuncuydular ya da 10. sıradalardı. Zaten ligi de 10. bitirdiler.

Buna rağmen Küçükbakkalköyspor tüm takımlara amatör ruhu, kendisine ve rakiplere saygıyı göstererek 2. Amatör Lig'de sezona damgasını vuran ekiplerinden biri oldu.

Salacakspor, Yenidünyaspor, Feneryoluspor, Sümerspor, Şenlik Gençlerbirliği, Samatyaspor da son haftaya kadar centilmence mücadele edip alkışı hak eden diğer ekipler oldu.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.