Cumartesi, Ocak 10, 2015

BAKIRKÖYSPOR 1 PUANLA İDARE ETTİ


Süper Amatör Lig 4.Grup mücadelesinde Bakırköyspor evinde Vardarspor'u konuk etti. Oldukça çekişmeli geçen ve mücadele gücü yüksek müsabakada, Bakırköyspor alt sıralardan kurtulmak adına daha gayretli bir görüntü çizerken, konuk ekip Vardarspor ise daha rahat çıktığı müsabakada pozisyonlar yakalasa da kaleci Burak'ı bir türlü geçemedi. Son dakikalarda Bakırköyspor yakaladığı net fırsatları cömertçe harcayınca mücadelede gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 sona erdi. Bu sonuçla beraber Bakırköyspor düşme hattındaki rakiplerinin mağlup olarak geçtiği haftayı, bir bakıma cebine 1 puanı koyarak tamamlamış oldu.
Ayrıca geçtiğimiz haftalarda yaşanan sedye skandalının üzerine bu müsabakada sedye hazır bulunduruldu. Nitekim sedye ve sağlıkçının önemi bir kez daha ortaya çıkarken sakatlanan ve sahayı sedye ile terketmek zorunda kalan Serkan Sarıkaya'ya ilk müdahaleyi geçtiğimiz haftalarda oynanan Paşabahçe maçında şuuru kapanan rakip takım oyuncusuna ilk müdahaleyi yapan, belkide hayatını kurtaran ve Bakırköyspor haricinde İstanbul Özürlüler Spor Kulübünde de gönüllü olarak hizmet veren Çoşkun Kaya yaptı.





Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...